Inschrijven

Inschrijven bij de Vlindertuin gaat via de volgende stappen:

  • Inschrijfformulieren kunt u hier downloaden en invullen om via ons contactformulier in te sturen, ook liggen ze klaar op de locatie of kunnen wij ze per post aan u toesturen.
  • Na het invullen en opsturen, krijgt u z.s.m. te horen of er plaats is op de aangevraagde dagen. Wanneer er geen plaats is, wordt uw kindje in overleg op de wachtlijst geplaatst.
  • U ontvangt van ons een bevestiging van inschrijving, plaatsingsovereenkomst, algemene voorwaarden en het huishoudelijk reglement.
  • Wanneer wij de getekende plaatsingsovereenkomst binnen 2 weken retour ontvangen, is uw kindje ingeschreven

De inschrijfkosten per kind bedragen € 10,- en dienen overgemaakt te worden op rekeningnummer 82.18.67.016 t.n.v. De Vlindertuin in Lelystad, onder vermelding van inschrijving .

Ongeveer 3 weken voor de plaatsing, wordt er telefonisch een afspraak gemaakt voor een intakegesprek en het plannen van de wendagen.

U kunt altijd geheel vrijblijvend een kijkje nemen op De Vlindertuin. Hiervoor kunt u bellen naar 0320-265028 om een afspraak te maken of mailen naar info@kdvdevlindertuin.nl

Uitschrijven:

Wanneer u uw kindje wilt uitschrijven, moet u rekening houden met een opzegtermijn van 1 maand, ingaande de 1e of de 15e van de maand. Dit geldt ook voor een gedeeltelijke uitschrijving. Uitschrijven dient altijd schriftelijk te gebeuren.

Wanneer uw kindje 4 jaar wordt, gaat de uitschrijving automatisch en hoeft u dus niets te doen.

Neem contact op met KDV De Vlindertuin

Kom gerust in contact met ons als u vragen heeft of meer wilt weten over ons kinderdagverblijf. Onze medewerkers voorzien u graag van meer informatie over onze opvang mogelijkheden.

Email: info@kdvdevlindertuin.nl

Telefoonnummer groep:
Groep “De Rupsjes” Tel: 0320-265028

Telefoonnummer Directie:
Inge Langenberg-Gerhardt Tel: 06-13559606